Oszd meg barátaiddal!

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • dr Sepsey Tamás
  2022. 11. 25. 21:58 (Budapest XII.)
  Egy kedves ismerős ajánlására foglaltunk négy éjszakát a szállodában. Ismerősünk külön hangsúlyozta a tulajdonos házaspár kedvességét, figyelmességét. Nem csalódtunk, az élmény minden várakozást felülmúlt! Tisztaság, elegancia, harmónia jellemzi a berendezéseket, a tapéták, a csempék és a falszíneket. Összhang a legmagasabb fokon - a lélek számára megújulás, megtisztulás, erőforrás a munkás hétköznapokra.

  A vacsorák kulináris élvezetek, szemet gyönyörködtető előételek, melyek minősége a legnagyobb éttermekével azonos. A vízitorna segít megmozgatni az előregedett izmokat, a szauna szeánsz illatorgiája pedig "mennyei gyönyör".

  A szálloda munkatársai - mert ők nem személyzet, hanem annál sokkal több - minden erejükkel a vendégek örömét és elégedettségét kívánják fokozni, sikerrel. Köszönet Nekik és a tulajdonosoknak is.

  Egyik este üldögéltem a fogadótérben, a kandallóban parázslottak a fahasábok és szemben a falon észrevettem egy feszületet. Megnyugtató érzés volt és rádöbbentem: a Szeretet Istene itt van velünk, s boldoggá tesz minket.

  Isten áldása legyen az itt dolgozókon, s legyen rajtunk is.

  dr. Sepsey Tamás
 • Bäumelné Máté Ildikó
  2022. 10. 20. 17:08 (Mosonmagyaróvár)
  Ma jöttünk haza,csodás 3éjszakát töltöttünk a szállodában.Nagyon jól éreztük magunkat,az ételek finomak és választékosak voltak.A személyzet nagyon kedves volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Szerintem még mi is visszatérünk!
 • Tóthné Hoffman Zsuzsa
  2022. 09. 20. 14:04 (Maglód)
  Voltunk már több csillagos szállodában, de ilyen kedves közvetlen (ugyanakkor nem tolakodó) személyzettel még nem találkoztunk. A szálloda tisztasága felülmúlhatatlan. Az ételek nagyon finomak. Köszönjük!
 • Selmeczi Tamásné
  2022. 08. 30. 11:54 (Bábonymegyer)
  Minden szuper volt,a kaják finomak!Mindenki kedves volt.
 • Tóth Géza
  2022. 07. 29. 23:25 (Mosonszentmiklós)
  Kellemes 5 napot töltöttünk el a hotelben, a szobák tisztasága tökéletesen rendben volt, a személyzet nagyon kedves és közvetlen, az ételek finomak voltak.... Minden külön kérésünket teljesítették. A hotel tulajdonosa, Orosházi Úr nagyon kedves és segítőkész volt.

  Egyetlen negatívumként a szobában található pótágy minőségét említeném meg, de ezt is orvosoltuk az ott tartózkodásunk alkalmával.

  Remélhetőleg hamarosan újra ellátogatunk ide!!!
 • Kerepesi Andrea
  2022. 06. 27. 14:27 (Budapest)
  Másodszor töltöttem több napot a hotelben. Visszatértem, mert első alkalommal annyira jól éreztük magunkat. Most sem csalódtam, a színvonal megmaradt, a hangulat családias, a környezet elegáns és kényelmes. Minden ízléses és ízletes, példásan tiszta minden.

  Egyszóval: jövök még, azt hiszem :)
 • Pruzsinszky Zsuzsa
  2022. 06. 17. 18:29 (Budapest)
  Junius közepén 5 nagyon kellemes napot töltöttünk a férjemmel. Mindennel min0den nagyon jó volt.

  Ajánlani tudom családosoknak is!

  Màskor is megyünk, jó ajánlat esetén

  További sok sikert kivánunk!!
 • Kiss Péterné
  2022. 06. 15. 11:16 (Sümeg)
  Nagyon kellemes napokat töltöttünk ott.

  Csak jót tudok mondani a szállodáról. Tiszta, a dolgozók udvariasak a kiszolgálás tökéletes.Az ételek finomak választékosak!

  Csak ajánlani tudom!

 • Kovácsovics Krisztina
  2022. 05. 07. 20:51 (Szeged)
  Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat!
 • Dzsogán Katalin
  2022. 04. 13. 17:11 (Nagykapos, Felvidék)
  Egyetlen szóval: zseniális. A szobák, a fel- és kiszolgálás, az ételek, a masszázsok..stb. Nagyon jó ötletnek tartom a vízitornát, amely szinte felpezsdíti a testet és többet ad, mint a vízben passzívan áztatni magunkat. A személyzet, a recepciósok figyelmesek, szolgálatkészségesek, türelmesek, egyszerüen tökéletes. Külön kiemelném Szombati Tamás türelmét és kedvességét, amivel még tökéletesebbé tette ottlétünket. Az ott töltött 3 nap után felujjulva, megpihenten, feltöltődve jöttünk haza. Hálás köszönet. Legközelebb is biztos, hogy a Calimbrában foglalunk szállást. Mindenkinek ajánlom.

  Tisztelettel: Dzsogán Katalin Felvidékről.