Ajánlatkérés
Oszd meg barátaiddal!

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Martini Csaba
  2019. 06. 07. 12:49
  Tisztelt Vendéglátók!

  Csak a legjobbakat tudom Önöknek kívánni a későbbiekben. Azt a kedves hozzáállást, figyelmes kiszolgálást, kényelmes szállást és azokat a gasztronómiai élményeket amelyeket kaptunk, soha nem feledjük. Ahol csak lehet mindenhol ajánlani fogjuk Önöket. Biztos, hogy még visszatérünk. Köszönjük
 • Bacsóné Szamos Rita
  2019. 05. 14. 14:15
  Ballagási vacsorát tartottunk itt, ezt az emlékezetes alkalmat igazán különlegessé és széppé varázsolták számunkra. Minden tökéletes volt, kedvesek voltak, udvariasak, láthatatlan segítőként jelen voltak végig, csak annyit érzékeltünk, hogy mindig minden ott van, ahol arra szükség van. A gondolatainkat is kitalálták és teljesítették. Az ételek finomak, ízletesek, változatosak és bőségesek voltak. Az egész családunk nagyon jól érezte magát és a ballagó gyermekünk számára örök és igazán emlékezetes esemény marad, Nagyon köszönjük, hogy segítettek felejthetetlenné tenni! Gratulálunk a színvonalas munkájukhoz és nagyszerű személyzetüknek is köszönjük munkájukat. További sikereket és sok elégedett vendéget kívánunk !
 • Kulcsár Beáta
  2019. 03. 27. 19:32
  Csodálatos hely, udvarias szemèlyzet! Ètelèrzèkenysègre külön odafigyeltek. Segítettek választani, illetve külön kèszítettek sütemènyt, reggel friss pèkárut. Megkèrdeztèk mit szeretnèk, elmondták mit tudnak ajánlani! Külön köszönet érte! További sikeres munkát kívánok!
 • Kalácska Rozi
  2019. 02. 06. 17:31
  Udvarias kiszolgálás, minden igényt kielégítő, személyre szabott odafigyelés és vendéglátás.

  Gratulálok a munkájukhoz, és további szakmai sikereket kívánok!
 • Roman Haulík
  2019. 02. 01. 19:44
  Párommal harmadszor látogattuk meg ezt a csodás hotelt de biztos hogy nem utoljára. Minden a legnagyobb rendben volt. Kulon dícséret a szeméjzetnek akik mindig kedvesek és segítoképesek.

 • Kotrocz Adrienn
  2019. 01. 09. 11:45
  Tökéletes volt minden, kedves volt a személyzet, nagyon meg voltunk elégedve a szállás tisztaságával a wellness medencéinek a hőfoka rendkívül jó volt. Nagyon jól éreztük magunkat!

  Mi biztosan visszatérünk!
 • Iilus
  2018. 12. 21. 17:33
  Jó választás volt ez a szálloda!Minden szuper volt!
 • Wolf László - https://butornap.hu nyeremény
  2018. 12. 20. 16:11
  Gyönyörű helyen és tiszta környezetben töltöttünk 3 napot novemberben a szállodában. Az elhelyezés és az ellátás elsőosztályú volt. A személyzet szakmailag is felkészült és különösen előzékeny volt az étteremben. Kedves és figyelmes működtetik a szállót. Nagy jó választás volt.  Köszönjük!  A https://butornap.hu webáruház törzsvásárlói.
 • Sanyi
  2018. 08. 11. 20:56
  Sziasztok!

  Három éjszakát töltöttem kedvesemmel itt. Az egész hotel patika tisztaságú. A teljes személyzet kimagaslóan barátságos, segítőkész, profi. A kaja pedig maga a VARÁZSLAT!

  Köszönjük az egész személyzetnek ezt a wellness-szállodák közül is toronymagasan kimagasló szolgáltatást! További sok sikert, ötömet kívánok munkájukhoz!

  Sanyi

 • Andrea & Zoltán
  2018. 08. 06. 11:10
  Két éjszakát töltöttünk a hotelben, fantasztikusan éreztük magunkat! A szálloda rendkívül szép, igényes, patyolat tiszta, a személyzet kimagaslóan figyelmes és kedves. Az ételek bőségesek, nagy választékkal, tekintettel a vegetáriánusokra, és egyéb, ételallergiás vendégekre, mindenki megtalálhatja amit kíván. A wellness-részlegen mindent kipróbáltunk a sóbarlangon, masszázson keresztül a szauna-szeánszig, ahol nagyon magas színvonalon dolgoztak a mesterek, le a kalappal! A négy csillagos minősítés nem fedi a valóságot, mi ötöt adnánk!! :)  Egészen biztosan visszatérünk még, nagyon szépen köszönjük a szíveslátást!