Foglalás / Ajánlatkérés
Oszd meg barátaiddal!

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kozma Andrea
  2017. 12. 29. 00:10
  Három napot töltöttünk el a szállodában, és nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás udvarias és minden igényt kielégítő, a szobánk, a wellnes és a szálloda tisztasága kifogástalan, az ételek bőségesek és nagyon finomak. Maximálisan családbarát, a személyzet mindenkivel figyelmes és segítőkész volt. Csak ajánlani tudom! Mi biztosan visszatérünk még.
 • Óhegyi Szandra
  2017. 09. 22. 10:29
  Mi kollégáimmal konferencia rendezvényt tartunk itt és az ország több másik városában. Mindegyikőnk egyet ért, hogy ilyen szálloda kellene mindenhova. A szervezések és lebonyolítások során már megszoktam, hogy mindenhol legalább egy probléma akadni fog.

  Itt a Calimbra-ban tapasztalhattam meg, hogy milyen érzés elégedetten, probléma mentesen távozni.  A környék nagyon nyugodt, a személyzet teljes mértékben odaadó, bármire is legyen szükségem.  Remekül érezzük nálatok magunkat, imádunk ott lenni, ha csak egy napra is tehetjük meg. Még találkozunk! :)  Szeretettel!
 • Id.Sawka Leopold
  2017. 09. 16. 21:50
  A weboldal kitűnő.Többször pályáztam már önökhöz,remélem,egyszer eljutok.
 • Fehér Katalin
  2017. 09. 16. 21:45
  Többször játszottam már Önökkel,nagyon szeretnék nyerni,imádom a wellnesst.  Köszönettel,tisztelettel:Fehér-Sawka házaspár
 • Gauland Sára
  2017. 09. 16. 21:04
  Nagyon szép helyen, rendezett, tiszta környezetben töltöttünk néhány napot a szállodában. Az elhelyezés, az ellátás elsőosztályu, a személyzet különösen az étteremben előzékeny, kedves és figyelmes. Jó választás volt. Köszönjük.
 • Pataky Gabi
  2017. 07. 21. 17:09
  A szállodát ajánlani tudom Mindenkinek, aki pihenésre vágyik!

  Nagy szép, kellemes, nyugtató hatású.

  Kedves, segítőkész, előzékeny a személyzet.

  Bő, ízletes, finom a konyhaválasztéka. Gratuláció a séfnek!

  A kiszolgálás gyors, rugalmas és figyelmes. A wellness igényesen berendezett és nagyon tiszta.

  Pazar kilátás nyílt a szobánkból a Bükkre. Szuper 4 nap/3 éjszakát töltöttünk itt a férjemmel. Visszatérünk !

  Köszönet Mindenért!
 • Borbásné Kis Eszter
  2017. 07. 14. 15:35
  Már két alkalommal töltöttünk itt férjemmel pár napot. Első alkalommal annyira jól éreztük magunkat, hogy a gyerekkel is visszamentünk. Minden csodás volt. Szuper kaja, tiszta, gyönyörű szobák, a környezet és ami nem utolsó: kiváló, kivételesen kedves személyzet! Gratulálok a szálloda vezetőjének! Még találkozunk!
 • Németh Nóra
  2017. 02. 27. 13:23
  Kedves Calimbra Hotel!  Szeretném megköszönni azt a fantasztikus hetet amit Önöknél töltöttem a párommal. A szobák tisztaságát, az ételek választékosságát, a wellness felszereltségét és a személyzet pótolhatatlan figyelmességét. Külön köszönet a reggelinél felszolgált diabetikus jammért!

  Önöknek hála valóban minden fáradalmunkat sikerült kipihenni. Amint lehetőségünk lesz igyekszünk visszatérni :)
 • Kissné Terdik Erzsébet
  2017. 01. 22. 22:08
  Második alkalommal jártunk a szállodában, 3 nap 2 éjszakát volt lehetőségünk eltölteni családommal. A személyzet mindenhol nagyon kedves, munkájukban felkészült, kifogástalan tisztaság a szálloda minden részén. Nagyon hangulatos, kényelmes szoba, és az egész szálloda nagyon kellemes összbenyomást kelt. A reggeli és vacsora bőséges választékkal és nagyon ízletesen voltak elkészítve. Remélem lesz lehetőségünk a következő alkalomra is! További sok sikert és sok vendéget!
 • Dudás Beáta
  2017. 01. 09. 13:01
  Január első hetében töltöttünk el a párommal 4 napot a szállodában. Nagyon tetszett minden, a környezet, a szálloda, a kilátás. Kifogástalan tisztaság volt mindenhol, a közös helységekben, és a szobában is. A berendezés letisztult, meleg hangulatot sugárzó. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet a recepción, a bárban, az étteremben, a masszázson, mindenhol nagyon kedvesek voltak, lesték minden kívánságunkat. Az ellátás is tökéletes volt, nagyon jókat ettünk-ittunk. Most voltunk először, de terveink szerint még sokszor ellátogatunk ide. További sok sikert a munkájukhoz, és köszönünk mindent.