Oszd meg barátaiddal!

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kováč Anita
  2024. 04. 07. 15:10 (Moldava nad Bodvou-Budulov)
  Töbszöri alkalommal voltunk vendégek, mindég kifogástalan volt a személyzet,, hotel tisztasága. Stíusosan berendezet gyönyörü száloda ami bisztosítja a kellemes pihenést.Most kiváltkép szeretném megköszönni Szombati Tamásnak mivel mär a telefonos foglaláskor megmutatkozot szakmai tehetsége, embersége. Kedves és segítökész volt. Nagyon szépen köszönjük,
 • Nati és Tamás
  2024. 02. 04. 14:11 (Gyula)
  Három éjszakát, 4 napot töltöttünk a szállodában és környékén. Remek választás volt. A recepció jól felkészült, kedves és segítőkész volt. A felszolgálók mind a bárban és az étteremben reggeli és vacsoránál ugyancsak kedvesek és segítőkészek voltak. Külön említést érdelem Lívía és Barbara! Köszönjük a kedves kötetlen beszélgetéseket! Természetesen rajtuk kívül a többi személyzet is kifogás nélkül végezték dolgukat. Az ételek finomak, bőségesek és változatosak voltak. A masszőr is említést igényel. A szobák valamint a wellnessrészlegre sem lehet semmi kifogást említeni. Köszönünk szépen mindent, mindenkinek ajánlani tudjuk a szállodát!
 • Máténé Szabó Ágnes
  2024. 01. 28. 10:11 (Debrecen)
  Ezúton szeretném megköszönni a hotel éttermi személyzetének azt a kivételesen figyelmes és kedves hozzáállását, amivel a diétás étkezésemmel felmerülő igényemet igyekeztek megoldani.
 • Ludmány György
  2024. 01. 13. 00:00
  Kedves Igazgató Nő! 2023 jul. 8-án az Ön szállodájának éttermében rendeztem az 55 éves egyetemi találkozó díszebédét. Most azért írok, hogy gratuláljak az Év Hotele verseny döntőbejutásához.Ezt követően szurkoloka a verseny megnyeréséhez. Ma már a minőséget és a kedvességet dijazzák az emberek. Ez az Ön szállodájában felsöfokon jelen van. További sok sikert ! Üdvözlettel: Ludmány György
 • Pataki Ernő
  2023. 08. 08. 20:27 (Budaörs)
  Három napot töltöttünk a szállodában. Az elvárásainkat túlszárnyalta a személyzet kedvessége, wellness részleg aurája! Megpróbáltuk a Miskolc Tapolcai barlang fürdőt,de vissza menekültünk a szállodába és ki se jöttünk pihenésünk ideje alatt! Sok apró vendékbarát szolgáltatás amit nem tapasztaltunk nagyobb szállodákban szebbé tették ott tartózkodásunkat. Az ételek finomak,kiszolgálás szuper,. A személyzet mindenben segítőkész volt! Tiszta szobánk erkélyéről csodás volt a kilátás. Köszönjük!
 • Lumány György
  2023. 07. 09. 00:00
  A Hotel Igazgatónő kezeihez. Kedves Rácz Anett. Ez uton kőszőm meg kedvességét és kiemelem a felszolgáló hölgy szakértelmét, precizitását és kedvességét. Csak így tovább!Az ételek finomak voltak , mindenki megelégedésére szolgált. Üdvőzlettel Lumány György
 • Tóthné Horváth Anita
  2023. 06. 29. 13:51 (06703858879)
  Ma jöttünk haza. 3 éjszakát töltöttünk a hotelben.

  Minden fantasztikus volt. A hotel, a szobák rendezettek, tiszták.

  A felszolgálok kedvesek, aranyosak.

  Az ételek is finomak voltak, Séfeknek külön köszönet. Gluténérzékeny kislányomnak a gluténmentes brownie és tálalása 5*

  A szálloda tuajdonosának is gratulálok.

  Reményeim szerint még visszatérünk. Mindent köszönünk
 • dr Sepsey Tamás
  2022. 11. 25. 21:58 (Budapest XII.)
  Egy kedves ismerős ajánlására foglaltunk négy éjszakát a szállodában. Ismerősünk külön hangsúlyozta a tulajdonos házaspár kedvességét, figyelmességét. Nem csalódtunk, az élmény minden várakozást felülmúlt! Tisztaság, elegancia, harmónia jellemzi a berendezéseket, a tapéták, a csempék és a falszíneket. Összhang a legmagasabb fokon - a lélek számára megújulás, megtisztulás, erőforrás a munkás hétköznapokra.

  A vacsorák kulináris élvezetek, szemet gyönyörködtető előételek, melyek minősége a legnagyobb éttermekével azonos. A vízitorna segít megmozgatni az előregedett izmokat, a szauna szeánsz illatorgiája pedig "mennyei gyönyör".

  A szálloda munkatársai - mert ők nem személyzet, hanem annál sokkal több - minden erejükkel a vendégek örömét és elégedettségét kívánják fokozni, sikerrel. Köszönet Nekik és a tulajdonosoknak is.

  Egyik este üldögéltem a fogadótérben, a kandallóban parázslottak a fahasábok és szemben a falon észrevettem egy feszületet. Megnyugtató érzés volt és rádöbbentem: a Szeretet Istene itt van velünk, s boldoggá tesz minket.

  Isten áldása legyen az itt dolgozókon, s legyen rajtunk is.

  dr. Sepsey Tamás
 • Bäumelné Máté Ildikó
  2022. 10. 20. 17:08 (Mosonmagyaróvár)
  Ma jöttünk haza,csodás 3éjszakát töltöttünk a szállodában.Nagyon jól éreztük magunkat,az ételek finomak és választékosak voltak.A személyzet nagyon kedves volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Szerintem még mi is visszatérünk!
 • Tóthné Hoffman Zsuzsa
  2022. 09. 20. 14:04 (Maglód)
  Voltunk már több csillagos szállodában, de ilyen kedves közvetlen (ugyanakkor nem tolakodó) személyzettel még nem találkoztunk. A szálloda tisztasága felülmúlhatatlan. Az ételek nagyon finomak. Köszönjük!