Ajánlatkérés
Oszd meg barátaiddal!

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Palotai Viktória
  2020. 01. 23. 18:34 (Vecsés )
  “Kisbabás pihenés szakmai szemmel”

  2 éjszakát töltöttünk el a hotelben ahol nagyon jól éreztük magunkat. Idegenforgalomban dolgozó család vagyunk akik tudják hol mit kell nézni és értékelni. Maximálisan mindennel megvoltunk elégedve. Örülünk , hogy éves pihenésünknek a Calimbra hotelt választottuk, és szívesen fogjuk tovább ajanlani különböző korosztályú ismerősünk el is . Kulcs mondatokban írnám le tapasztalatainkat:

  Makulátlan, tisztaság kellemes légaromával

  Friss, házias, magyaros ,nemzetközi konyha

  Pezsgő reggelihez a büféasztalon

  A vacsora különböző hideg- meleg fogásai

  Reggelinél a gyönyörű szamovár, több fajta gyümölcslè

  Kellemes zene jazz hangzásvilággal

  Standard méretnél nagyobb szobák ízléses bútorzattal,fa babaágy szintén bekészítve

  Hall évszaknak megfelelően pompásan dekorálva

  Családias nappali életérzésű sarkok a hall-ban

  Megfelelő árak a szolgáltatások terén

  Wellness részleg hangulatos , tiszta , kellemes

  Mediterrán szín és érzésvilág az egész szálloda területén

  Személyzet kellemes, kedves modorú... pl. előre köszönt a tulajdonos Úr amikor áthalad egy-egy részlegen így valóban megvolt a “vendégnek érzem magam” állapot

  Kéréseket : pl. Szülinapi torta , babának tapszer melegítés rögtön igyekezett megoldani a recepciò

  Parkoló tágas könnyen elérhető az épület mögött  Gratulálunk a vezetőségnek és a munkatársaknak , nem véletlenszerűek a díjak a bejárat mellett.:) • Piel istván
  2019. 12. 21. 09:12 (Budapest VI.)
  Minden nagyon szép minden nagyon jó mindennel megvagyunk elégedve:))
 • Jazbincsekné F. Enikő
  2019. 10. 19. 15:22
  Kiváló volt minden. Gyönyörű környezet,a hotel nagyon elegáns, a személyzet minden időben és helyen kifejezetten kedves és segítőkész volt.

  84 éves édesanyám teljesen el volt ragadtatva (kedvence az álomszép kávézó részleg). A szobák tiszták és tágasak,a hotelt a legjobban a klasszikus elegancia kifejezés jellemzi.
 • Barta Renáta Anna
  2019. 09. 25. 10:18
  3 éjszakát töltöttünk el a pezsgő medencés szobában mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Választékos az étel,főleg a reggelinél. Nagyon szép igényes,tiszta hotel,a wellnes részlege pedig tökéletes a kikapcsolódásra. Minden munkatársuk segítőkész,rendkívül udvarias volt mindenki. Hamarosan visszatérünk *.*
 • Sallai Attila
  2019. 08. 04. 17:10
  Tisztelt Calimbra Hotel!  Már másodszor vagyunk Önöknél és ez adott alkalmat arra, hogy elmondjam a benyomásaimat Önökről.

  Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetővé tették a rövid pihenésünket. Tavalyi évben is voltunk Önöknél és például a étkezésben hatalmas fejlődést tapasztaltunk. Én glutén érzékeny vagyok és így nekem kicsit nehézkes a megfelelő étrend kiválasztása. Azonban nagyon kellemes meglepetésre Önöknél nem volt olyan kérésem, amit ne teljesítettek volna az étkezés területén is. Az ételek jó része gluténmentesen készül, és nagy a választék, így nem volt nehéz több dologból is választani. Külön szeretném kiemelni a 08.02-03.-án dolgozó étteremvezetőt, (sajnos a nevét nem néztem meg) aki hihetetlen rugalmassággal, humorral és kedvességgel intézte el a személyes kérésemet a párom születésnapja alkalmából. Nagyon szépen köszönöm utólag is, mert felejthetetlen élményt szerzett vele a nekünk. Köszönöm szépen.

  Tisztelt Calimbra Hotel! Remélem ilyenek maradnak mindig,. Köszönjük ezt a hétvégét!
 • Kardos Csilla
  2019. 07. 25. 14:12
  Tisztelt Calimbra Hotel!

  Köszönöm szépen, hogy családommal ilyen kellemessé tették a nyaralásunkat.

  Csak dícsérni tudom a szállodát, és az ott dolgozó személyzetet.

  Mindenki kedves, udvarias és segítőkész.

  A szoba tisztasága tökéletes volt.

  A wellness részleg is remek, a medencék vize kellemes hőmérsékletű.

  A reggeli is, vacsora is változatos, bőséges, és minden nagyon finom volt!

  Nekünk egyetlen dolog hiányzott, jó lenne ha kialakítanának egy fitness termet valahol a szállodán belül.

  Köszönöm, üdvözlettel

  Kardos Csilla
 • Négyesy Anikó
  2019. 07. 08. 16:10
  Ez az üzenet azoknak szól, akik csak egy kellemes Wellness-re vágynak!  Régóta lakom Miskolcon,de el nem tudom képzelni, hogy nem találtam rá erre a remek helyre. Csak a Wellness részleget vettem igénybe, de azt kell mondjam egy tökéletes pihentető napot tölthettem el itt. (kicsit megpirultam mint a grillcsirke a sütőben, de ez az én hibám) Már amikor rákérdeztem a szolgáltatásra, és az árakra is meglepődtem. Kedves hangnemben, mindenről pár percen belül tájékoztattak. A recepción kedvesen fogadtak, és nem néztek le csak azért, mert nem foglaltam szobát. A parkolással sem volt gondom. Nem volt zsúfoltság, a medencék mélysége, és hőmérséklete számomra tökéletes volt. Ittam egy finom PinaColadat, ebben egy zavaró tényező volt, hogy műanyag pohárban kaptam. (környezetvédelem) Ettől függetlenül, a hely tökéletes, szauna, sókabin, medence, pezsgőfürdő, baldachinos pihenőágy, szerelmes sarok, és egyéb szolgáltatások is vannak. Minden igényemet kielégíthettem itt a pihenés terén. A szállásfoglalás kicsit nehezebb, mert telt ház van, ami érthető, de egyszer azt is ki fogom próbálni, mert biztos vagyok benne, hogy a szobák és az ellátás terén sem fogok csalódni!  U.I.: Nem szoktam értékeléseket írni, de ez az élmény billentyűnyomogatást kívánt! Visszatérő vendég leszek, az biztos! Kellemes pihenést mindenkinek a Calimbra-ban!
 • Kerepesi Andrea
  2019. 07. 02. 11:29
  Tisztelt Vendéglátóink!

  Az egész család pihent Önöknél, édesanyánk 80. születésnapja alkalmából. Szeretnénk kifejezni köszönetünket. Az ellátás kitűnő volt, figyelmesek, kedvesek (a mosolyt nem felejtették el) az alkalmazottak. A hotel kiemelkedően kényelmes, a konyha ízletes, a tisztaság, a vendég kényelme minden szempontból fontos. Nagyon jól éreztük magunkat, pedig családunk 2-80 évesig minden korosztályt képviselt. További szakmai sikereket kívánunk, visszatérünk!:)
 • Martini Csaba
  2019. 06. 07. 12:49
  Tisztelt Vendéglátók!

  Csak a legjobbakat tudom Önöknek kívánni a későbbiekben. Azt a kedves hozzáállást, figyelmes kiszolgálást, kényelmes szállást és azokat a gasztronómiai élményeket amelyeket kaptunk, soha nem feledjük. Ahol csak lehet mindenhol ajánlani fogjuk Önöket. Biztos, hogy még visszatérünk. Köszönjük
 • Bacsóné Szamos Rita
  2019. 05. 14. 14:15
  Ballagási vacsorát tartottunk itt, ezt az emlékezetes alkalmat igazán különlegessé és széppé varázsolták számunkra. Minden tökéletes volt, kedvesek voltak, udvariasak, láthatatlan segítőként jelen voltak végig, csak annyit érzékeltünk, hogy mindig minden ott van, ahol arra szükség van. A gondolatainkat is kitalálták és teljesítették. Az ételek finomak, ízletesek, változatosak és bőségesek voltak. Az egész családunk nagyon jól érezte magát és a ballagó gyermekünk számára örök és igazán emlékezetes esemény marad, Nagyon köszönjük, hogy segítettek felejthetetlenné tenni! Gratulálunk a színvonalas munkájukhoz és nagyszerű személyzetüknek is köszönjük munkájukat. További sikereket és sok elégedett vendéget kívánunk !