Oszd meg barátaiddal!

Szaunapark

Szauna ceremóniák:

A Calimbra Wellness Hotelben 2 db finnszauna, 1 db infraszauna és 1 db gőzszauna található. Szaunamesterek szauna ceremóniát tartanak /illóolajos, citrusos, pálinkás-jeges, sörös illatokkal/ kedd, csütörtök, szombat és vasárnap, naponta két alkalommal.

Szauna ceremónia

Mi történik a szauna ceremóniák alatt?

A különböző szauna felöntések használata képzett szakember, az ún. szaunamester irányítása alatt vehető igénybe. Lényege, hogy elősegítse a szervezet méregtelenítését azáltal, hogy növelik a helyiség páratartalmát és hőmérsékletét.

A szauna program nálunk egy szertartás, így észrevétlenül repül el a kb. 12-15 perc. Tematikája évszakonként változik. A szaunamesterek a fokozatosságot és mértékletességet szem előtt tartják, de a vendégek egyéni teherbíró-képességükhöz mérten a felöntések alkalmával bármikor elhagyhatják a szaunát.

Szauna mestereink jégkására csepegtetett illóolajokkal, vagy alkoholos felöntésnél sörrel és pálinkával kényeztetik Vendégeinket a 90 fokos szaunánkban. A ceremóniák alatt relaxációs zenével kísérve, több legyezési technikát alkalmazva és segédeszközök segítségével keringetik a levegőt a hőérzet fokozására, és az intenzívebb méregtelenítés elérésének céljából.


Jellemző, állandó felöntéseink:

A Wellness nyitvatartása:

  • hétfőtől - péntekig 09-tól 21-ig
  • szombat - vasárnap 09-től 21-ig.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szállodák wellness részlege 2022. december 24.-én és 2022. december 31.-én külsős Vendégeket nem fogad! Szíves megértésüket köszönjük!

Belépőjegy árak:

  • Felnőtt belépő 3.500.-Ft
  • Gyermek belépő (4-12 éves korig) 3.500.-Ft
  • Bérlet 10 alkalomra 31.500.-Ft
  • Szolárium (4 perc) 500.-Ft