Foglalás / Ajánlatkérés
Oszd meg barátaiddal!

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Pataky Gabi
  2017. 07. 21. 17:09
  A szállodát ajánlani tudom Mindenkinek, aki pihenésre vágyik!

  Nagy szép, kellemes, nyugtató hatású.

  Kedves, segítőkész, előzékeny a személyzet.

  Bő, ízletes, finom a konyhaválasztéka. Gratuláció a séfnek!

  A kiszolgálás gyors, rugalmas és figyelmes. A wellness igényesen berendezett és nagyon tiszta.

  Pazar kilátás nyílt a szobánkból a Bükkre. Szuper 4 nap/3 éjszakát töltöttünk itt a férjemmel. Visszatérünk !

  Köszönet Mindenért!
 • Borbásné Kis Eszter
  2017. 07. 14. 15:35
  Már két alkalommal töltöttünk itt férjemmel pár napot. Első alkalommal annyira jól éreztük magunkat, hogy a gyerekkel is visszamentünk. Minden csodás volt. Szuper kaja, tiszta, gyönyörű szobák, a környezet és ami nem utolsó: kiváló, kivételesen kedves személyzet! Gratulálok a szálloda vezetőjének! Még találkozunk!
 • Németh Nóra
  2017. 02. 27. 13:23
  Kedves Calimbra Hotel!  Szeretném megköszönni azt a fantasztikus hetet amit Önöknél töltöttem a párommal. A szobák tisztaságát, az ételek választékosságát, a wellness felszereltségét és a személyzet pótolhatatlan figyelmességét. Külön köszönet a reggelinél felszolgált diabetikus jammért!

  Önöknek hála valóban minden fáradalmunkat sikerült kipihenni. Amint lehetőségünk lesz igyekszünk visszatérni :)
 • Kissné Terdik Erzsébet
  2017. 01. 22. 22:08
  Második alkalommal jártunk a szállodában, 3 nap 2 éjszakát volt lehetőségünk eltölteni családommal. A személyzet mindenhol nagyon kedves, munkájukban felkészült, kifogástalan tisztaság a szálloda minden részén. Nagyon hangulatos, kényelmes szoba, és az egész szálloda nagyon kellemes összbenyomást kelt. A reggeli és vacsora bőséges választékkal és nagyon ízletesen voltak elkészítve. Remélem lesz lehetőségünk a következő alkalomra is! További sok sikert és sok vendéget!
 • Dudás Beáta
  2017. 01. 09. 13:01
  Január első hetében töltöttünk el a párommal 4 napot a szállodában. Nagyon tetszett minden, a környezet, a szálloda, a kilátás. Kifogástalan tisztaság volt mindenhol, a közös helységekben, és a szobában is. A berendezés letisztult, meleg hangulatot sugárzó. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet a recepción, a bárban, az étteremben, a masszázson, mindenhol nagyon kedvesek voltak, lesték minden kívánságunkat. Az ellátás is tökéletes volt, nagyon jókat ettünk-ittunk. Most voltunk először, de terveink szerint még sokszor ellátogatunk ide. További sok sikert a munkájukhoz, és köszönünk mindent.
 • Bajzát Ágnes
  2016. 11. 03. 15:24
  Két napot töltöttünk itt a férjemmel,nagyon kedves volt a fogadtatás,kérés nélkül a segítségünkre siettek,megkaptuk az erkélyes szobát is amit először szerettünk volna!A személyzet minden tagja köszön és figyelmes velünk!!!Fontosnak éreztük magunkat!A szoba gyönyörű a színvilága nyugodtságot sugároz.makulátlan tisztaság fogadott és különleges illatú párnák.A félpanzió bőséges finom és árban is nagyon jó!Egyedül az élménymedence lehetne picit nagyobb,bár hétvégén voltunk kicsit több vendég volt ilyenkor!!Igazán vendégszerető és közvetlen a személyzet minden tagja!Voltunk olyan szállodában ahol úgy éreztük csak zavarjuk a személyzetet!!!Na ez pont az ellentéte!!
 • Farkas Sándor
  2016. 10. 18. 06:55

  Négy csodálatos napot töltöttünk el. Kiemelnénk a személyzet szakmai felkészültségét, főleg a séf magasfokú szakmai hozzáértését. A szoba letisztult szÍnvilága, berendezése hozzá járult pihenésünk teljességéhez. Külön köszönet a recepció munkatársainak szolgálatkész viselkedéséért {virág rendelés korrekt elintézése].Ha javasolhatjuk, mi minimálisan 9,8-re értékelnénk szállodájukat. Köszönettel: Farkas Sándor és neje Vecsésről
 • Dankó Éva
  2016. 09. 26. 12:26
  Párommal töltöttünk el 2 éjszakát! Tegnap érkeztünk haza! Remek volt a szállás ,a félpanziós ellátás, a wellness, személyzet kedves volt! Tisztaság volt mindenhol!
  Dankó Éva
 • Szombathelyi Edit
  2016. 09. 11. 13:43
  Pénteken érkeztünk haza, 4 éjszaka 5 napot voltunk a szállodában. Igazi kikapcsolódás volt. Nagyon igényesen van elkészítve az épület kívül, belül.
  Tiszta, csendes, az ellátás kiváló. A személyzet segítőkész, udvarias.
  Bőséges, választékos volt az ellátás. A környék nagyon szép, sok a látnivaló, és jó volt megérkezni a szobánkba.
  Köszönjük!
 • László Réka
  2016. 08. 31. 14:23
  A férjemmel töltöttük a nászutunkat a szállodában. Jobb helyet nem is választhattam volna. Az ételek nagyon finomak voltak,a személyzet udvarias, a szobák tiszták, a wellness és az udvar is pazar volt. Megbeszéltük a férjemmel: ide még visszatérünk :)